Промити та нарізати невеликими кубиками куряче філе, очистивши від жиру і плівок.
На розігріту сковорідку покласти шматочки курки і злегка обсмажити. Філе має трохи порожевіти.
Вилити на сковорідку вершки, додати сіль, перець і мускатний горіх. Вичавити на сковорідку сік з двох часточок мандарина. Перемішати і випарувати на середньому вогні.
Поки жариться курка - помити, нарізати пекінську капусту і покласти її на тарілку. Кілька верхніх листків потрібно видалити.
У решті часточок мандарина видалити зайві волокна і розрізати кожну часточку на дві частини. Посипати мандаринами капусту.
Перевірити густоту вершків на сковороді - вони повинні стати густі, як сметана. Як тільки отримана потрібна густота зняти сковорідку з вогню.
Дати курці трохи охолонути. Як тільки м'ясо охололо, викласти його поверх капусти і мандарин.
Солити або перчити салат більше не треба, адже все необхідне є в соусі-заправці.