* 1 кг свинини * 2 ст.л. томатної пасти або кетчупу * 150 г помідорів * 5 гілочок майорану (або будь-зелені за смаком) * 2 ч.л. спецій "для гриля” * 2 ст.л. рослинного масла * 3 зубчики часнику * Сіль
Рецепт приготування:
Якщо немає сковороди-гриль, м’ясо можна посмажити на звичайній сковороді. Замість свинини можна використовувати куряче філе. Якщо ви використовуєте томатну пасту, бажано, щоб вона була не кисла. На гарнір до м’яса ідеально підійде рис або картопля. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Помідори подрібнити в блендері (якщо блендера немає, помідори можна натерти на тертці).
Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 3-4 години.
Сковороду-гриль добре розігріти. Смажити м’ясо з двох сторін, до готовності (кришкою не накривати). У мене були шматки м’яса завтовшки близько 1.5-2 см, смажилися приблизно по 10 хвилин, з кожного боку.