Інгредієнти для приготування нашої страви суші: Суші-рис - 1 порція. Також японський хрін васабі. Норі - (це пресовані морські водорості) - 3 листи половинного розміру. Один свіжий огірок, розрізаний на тонкі смужочки. М'якуш одного авокадо, розрізаного тонкими смужками. Крабове м'ясо - 160 грамів. Ікра леткої риби - тобіко, для прикраси. Кунжут - повинні бути обсмажені зерна.
Процес приготування нашої суші-ролли "Каліфорнія": Вкласти на бамбукову рогожу макису харчову плівку. Згори покласти лист норі і нанести на нього шар суші-рису. Змочіть руки у воді з лимоном та дуже акуратно розрівняйте рис. Перевернути норі. Суші-рис виявиться на покритій плівкою рогожі. Нанесіть на норі тонкий шар васаби - японського хріну. Розмістіть згори смужки огірка і авокадо з крабовим м'ясом. Згортайте макису, дбайливо притримуючи начинку. Завершуйте формування суші-ролла акуратним натисканням на макису Розгорніть макису і приберіть харчову плівку. Присипте суші-ролл обсмаженими зернами кунжуту. Нанесіть тонкий шар ікри леткої риби - тобіко. Розріжте суші-ролл "Каліфорнія"2 на шість рівних шматочків. Так само приготуйте ще два таких самих ролла.