Вхід

Реєстрація
Головна
 


 


New Year        




Меню сайту
Категорії розділу
Святковий стіл [22]
Годинник
Наш рейтинг
Карта сайту
free counters
Free counters
Форма входу
Ялинонька
http://game-box.ucoz.hu/Skripti_ot_nas/elo4ka.gif
http://game-box.ucoz.hu/
Головна » Статті » Святковий стіл

Салат "Змійка"
Склад салату:

4 середні картоплини,

1 баночка консервованої горбуші,

3 яйця,

2 плавлених сирка "Дружба",

1 зубчик часнику,

майонез.

Для прикраси:

мариновані огірочки, ще 2 яйця і зелень, можна використовувати консервовану кукурудзу і морквину. Консервовану горбушу можна з успіхом замінити на відварну курку.

Рецепт приготування салату:

Картоплю і яйця для салату потрібно відварити заздалегідь, остудити, очистити. Якщо не остудити, при нарізці вони перетворяться в пюре, а нам це не потрібно.

Інгредієнти натираємо на тертці, викладаємо в салатник. Рибу подрібнюємо виделкою, видаляємо кісточки, викладаємо в салат.

Часник пропускаємо через прес, змішуємо з майонезом і заправляємо їм салат.

Власне, сам салат вже готовий, тепер будемо його прикрашати у вигляді змії. На блюдо викладаємо змійкою салат, надаємо йому форму звивистих ковбаски. Робиться це легко, тому що всі інгредієнти натерті на тертці і маса добре ліпиться. Змію обсипаємо тертим яйцем для вирівнювання поверхні. Якщо ви вже фахівець з карвінгу, можете викласти змію шарами, останнім з яких буде терте яйце, але врахуйте, що акуратно і красиво листковий салат у вигляді змії зробити набагато важче.

Тонкими кружками нарізаємо мариновані огірки і викладаємо з них луску змії. Очі і візерунок з маслин. У мене залишалося трохи кукурудзи від іншого салату і я її використовувала в оформленні зміїної мордочки. Жало і корона з морквини.

А решту терті яйця змішуємо з часником, майонезом і дрібно рубаною зеленню і формуємо з них колобки - це будуть яйця змії, прекрасна закуска дорослим під високоградусні напої :)
Картоплю і яйця для салату потрібно відварити заздалегідь, остудити, очистити. Якщо не остудити, при нарізці вони перетворяться в пюре, а нам це не потрібно.

Інгредієнти натираємо на тертці, викладаємо в салатник. Рибу подрібнюємо виделкою, видаляємо кісточки, викладаємо в салат.

Часник пропускаємо через прес, змішуємо з майонезом і заправляємо їм салат.

Власне, сам салат вже готовий, тепер будемо його прикрашати у вигляді змії. На блюдо викладаємо змійкою салат, надаємо йому форму звивистих ковбаски. Робиться це легко, тому що всі інгредієнти натерті на тертці і маса добре ліпиться. Змію обсипаємо тертим яйцем для вирівнювання поверхні. Якщо ви вже фахівець з карвінгу, можете викласти змію шарами, останнім з яких буде терте яйце, але врахуйте, що акуратно і красиво листковий салат у вигляді змії зробити набагато важче.

Тонкими кружками нарізаємо мариновані огірки і викладаємо з них луску змії. Очі і візерунок з маслин. У мене залишалося трохи кукурудзи від іншого салату і я її використовувала в оформленні зміїної мордочки. Жало і корона з морквини.

А решту терті яйця змішуємо з часником, майонезом і дрібно рубаною зеленню і формуємо з них колобки - це будуть яйця змії, прекрасна закуска дорослим під високоградусні напої :)



Джерело: http://foto-recepti.ru/zakuski/recepty-salatov/566-salat-zmeja-recept.html
Категорія: Святковий стіл | Додав: Ira (31.10.2012)
Переглядів: 1588 | Теги: салат, новий рік, святковий стіл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
До Нового року...
Святкові теревені
Корисні програмки
Соціальні мережі
Посміхнись))
anegdot.com.ua
Пошук
Сніг

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz