Інгредієнти:
* 300 г філе індички (або курячого) * 5 яєць * 150 г чорносливу * 100 г волоських горіхів * 100 г сиру * майонез * сіль
Рецепт приготування: Філе відварити до готовності (філе індички варити близько 35 хвилин після закипання, куряче філе варити 20 хвилин після закипання). Остудити.
Філе дрібно нарізати.
Чорнослив дрібно нарізати.
Горіхи подрібнити у блендері, або порубати ножем.
Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на дрібній тертці.
Жовтки натерти на дрібній тертці.
Сир натерти на дрібній тертці.
На дно тарілки (я використовувала тарілку діаметром 23 см) викласти філе, посолити, змастити майонезом.
На філе викласти жовтки, змастити тонким шаром майонезу.
На жовтки викласти чорнослив, трохи змастити майонезом.
На чорнослив викласти сир, трохи змастити майонезом.
На сир викласти горіхи, трохи змастити майонезом.
На горіхи викласти білки.
Прикрасити салат до смаку. Я зробила циферблат з тонко нарізаної моркви.
|