ІнгредієнтиДля прикрасиПриготуванняЗварити картоплю у мундирі, остудити, почистити і натерти на крупній тертці. Викладаємо на блюдо і змастити майонезом. Куряче філе порвати руками або нарізати невеликими кубиками. Викласти поверх картоплі і змастити майонезом. Наступний шар – печериці. Попередньо злити з грибів маринад і нарізати їх тоненькими пластинками. Шар печериць залишити без майонезу. Останній шар буде з яєць. Жовток відокремити від білка. Половинку одного жовтка відкласти вбік – для прикраси. На блюдо поверх печериць спочатку натерти жовток, а потім білок, щоб свічки «горіли» на білому тлі. Змастити останній шар майонезом. Прикраса салатуВирізати дві свічки – одну з жовтого, другу з червоного болгарського перцю. Натертий жовток перетворити в віск. З полосочок чорносливу створити гніт, а полум’я свічки – з червоного перчика. Для імітації ялинових гілочок чудово підійде кучерява петрушка. По краю страви і між «ялиновими лапками» викласти кукурудзу, горошок і зерна граната. Готово! Можна запалювати!
|