Інгредієнти: лимон - 1 шт. Філе лосося без шкіри - 4 шматочки (по 150 г) Сіль і перець - за смаком Середні зелені цукіні - 4 шт. (нарізати шматочками товщиною 1 см) листя естрагону - 1 ст. ложка подрібненого листя Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200 ° С. Натріть 1 / 2 ч. ложки лимонної цедри і видавіть 3 ст. ложки соку. Викладіть філе лосося в керамічний або скляний деко, посипте лимонною цедрою і полийте 1 ст. ложкою соку. Посоліть і поперчіть свіжомеленим чорним перцем. Запікайте 15 хвилин (до готовності). На пару приготуйте цукіні і перекладіть їх у миску. Посипте естрагоном, посоліть і поперчіть свіжомеленим чорним перцем Полийте залишилися 2 ст. ложками лимонного соку. Викладати лосось на тарілку, ви зможете з будь якими овочами.