Меню сайту |
|
|
Категорії розділу |
|
|
Годинник |
|
|
Наш рейтинг |
|
|
Форма входу |
|
|
Ялинонька |
|
|
|
| | |
|
Новорічний короп
Новорічний короп Продукти: великий короп, 3 ложки сметани, 2 корені петрушки, 3 морквини, 1 корень селери, 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику, 2 лаврових листки, 10-12 зерен чорного перцю, олія. Очистити і нарізати тонкими довгими скибочками корені петрушки, моркви і селери. Нарізати кружальцями цибулину. Загорнути у марлеву серветку часник, лавровий листок і чорний перець. Все це залити 4 склянками гарячой води і варити годину. Воду злити, корінчики посолити і скропити столовою ложкою отцу. Покласти на них коропа, полити його 5-6 столовими ложками олії та змастити сметаною. Щільно накрити кришкою і тушкувати 45 хвилин.
|
Категорія: Святковий стіл | Додав: Ira (24.10.2011)
|
Переглядів: 584
| Рейтинг: 0.0/0 |
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
| |
| | |
|
До Нового року... |
|
|
Святкові теревені |
|
|
Корисні програмки |
|
|
Соціальні мережі |
|
|
Пошук |
|
|
Сніг |
|
|
|