Приготування:
Желатин замочити в 1,5 склянки холодної води і залишити на 1-2 години до набухання.
Набряклий желатин на маленькому вогні довести до кипіння, але не кип'ятити (потрібно, щоб желатин повністю розчинився).
Желатиновий розчин розділити на 3 частини.
Одну частину желатину відлити в миску і відставити убік.
Решту 2 частини желатину розлити в окремі миски, додати по 0,5 склянки води в кожну частину і одну частину підфарбувати апельсиновим сиропом, а іншу частину підфарбувати сиропом з ківі і небагато підсолодити цукровою пудрою.
Желатин оранжевого кольору вилити в плоску тарілку, завтовшки 0,5-0,7 см.
Також в іншу плоску тарілку вилити желатин зеленого кольору.
Поставити обидві тарілки в прохолодне місце на 15-20 хвилин до повного застигання.
Потім ножем, змоченим у гарячій воді розрізати застигле желе на ромби або інші фігурки.